Karte, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Loks, SIA

Emiļa Melngaiļa 5, Rīga LV-1010
Videonovērošanas sistēmas. Ugunsdrošības sistēmas. Signalizācijas sistēmas. Domofoni. Videonovērošana. Videonovērošanas komplekti. IP Videonovērošana. AHD videonovērošana. IP kameras. AHD kameras. IP NVR. 4 in 1 CCTV. Videonovērošanas sistēmas. Video kameras. PoE aprīkojums. Apsardzes sistēmas. GSM apsardzes sistēmas. GSM

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

Krišjāņa Barona 31, Rīga LV-1011
Apraksts: Bižutērijas tirdzniecības veikals. Piedāvā visa veida bižutēriju, apzeltītu bižutēriju, kā arī bižutēriju ar Swarovski kristāliem. Viss jūsu skaistumam! Uzņēmums piedāvā arī bižutērijas vairumtirdzniecību. Uzņēmums piedāvā arī īpašus piedāvājumus klienta kartes īpašniekiem.

Mātes un bērna veselības aprūpes centrs, SIA

Aleksandra Čaka 91-3, Rīga LV-1011
Mūsu darbinieki::

Pediatre dr. Guna Deksne Bērnu aprūpes māsa Līga Kalniete Acu ārste dr. Marija Krūmiņa Masiere Meldra Lūse Gūžu ultrasonogrāfijas speciāliste Dr.Arta Bārzdiņa

Par mūsu centru:

Mūsu mazā medicīnas centra mērķis ir vesels bērns. Darbojamies jau vairāk kā 18 gadus. Mēs aprūpējam bērnus no dzimšanas brīža līdz 18 gadu vecumam, reizēm ilgāk. Pievēršam lielu uzmanību bērna profilaksei, izglītošanai lai nākotnē novērstu dažādas saslimšanas vai traumas, no kurām varētu izvairīties. Neliedzam arī savu padomu no personīgās pieredzes, kad audzinājām savus bērnus, mazbērnus. Mēģinām pieiet katram bērnam individuāli, jo katrs mazais cilvēciņš ir personība. Izvēlamies katram bērnam atbilstošu ārstēšanu, izmeklēšanu, profilaksi, vakcinācija kalendāru. Esam iepazinuši katra bērniņa niķus un stiķus, veselības stiprās un vājās puses. Mūsu dakterīte Guna Deksne ir sertificēta pediatre. Regulāri apmeklē dažādas pediatru konferences, tai skaitā Starptautisko bērnu infektoloģijas konferenci (ESPID) ārvalstīs. Gadu laikā uzkrātā pieredze lieti noder izvēloties katram bērnam individuālu profilaksi un ārstēšanu.

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Apraksts: Radām skaistumu - izgatavojam greznas, elegantas, krāšņas un mirdzošas smukumlietas. Mūsu pamatvērtības ir izcila kvalitāte un serviss. Mūsu izstrādājumi nesatur niķeli un kadmiju un nav alerģiski. Izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus - Swarovski kristālus un pērles, dabīgos akmeņus, sudraba un tērauda furnitūru. Standarta piedāvājumā plašs modeļu un toņu klāsts, kā arī iespējams izveidot savu dizainu - saskaņojam krāsu un materiālus ar klientu. Palīdzam piemeklēt tērpam un pasākumam atbilstošus aksesuārus. Uz vietas iespējams izvēlēto rotu personalizēt, iegravēsim medaljonu ar tekstu vai simbolu 5min laikā. Mēs esam oficiāls Swarovski Ingredient Branding programmas dalībnieks. Katrai rotai izsniedzam unikālu Swarovski sertifikātu, kas apliecina autentiskumu un kvalitāti.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71A - 4, 2.st., Rīga, LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri Medību un makšķerēšanas veikals:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Apraksts: Fotosesijas un video filmēšana studijā vai izbraukumā. Studijas īre – divas zāles Studija1 un Studija 2 ar cikloramu. Fotosesijas dāvanu karte – lieliska dāvana ikvienam.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

Krišjāņa Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Rokdarbu materiālu veikals Pērļotava

Krišjāņa Barona 39, Rīga LV-1011
Piedāvājumā viss nepieciešamais rotu izgatavošanai:: ✓ metāla un sudraba furnitūra ✓ dabīgie akmeņi ✓ koka un plastmasas pērlītes ✓ instrumenti ✓ adatas pērļošanai un vienkārši šūšanai ✓ fimo ✓ filcs ✓ dzija un adāmadatas ✓ lentas ✓ mežģīnes ✓ dāvanu maisiņi un kastītes ✓ mākslīgie ziedi ✓ rotas kāzām un ballēm

Theo-Astra, Zīlēšanas salons

Miera 10, Rīga LV-1001
Par mums:

Theo-Astra sniedz zīlēšanas un pareģošanas pakalpojumus. 

Plūsma, izglītības iestāžu dokumentācija

Slēgts no 13.11.2023.-22.11.2023.
Pulkveža Brieža 15A - 102, Rīga, LV-1010
Par mums:

Preču un pasūtījumu izsniegšana notiek pēc individuāla pieraksta. Izglītības, mācību iestāžu obligātā dokumentācija, nodrošinājums ar dokumentāciju (apliecības, žurnāli, liecības, diplomi, atestāti, kvalifikācijas apliecības, izglītības likumdošanas normatīvie akti). Lietvedības dokumentācija u.c.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

AMIprof mācību kursi pieaugušajiem

E.Birznieka-Upīša 13-39a, Rīga LV-1011
PROFESIONĀLĀS PILNVEIDES PROGRAMMAS:: ✓ AGILE kultūra un programmas vadīšana; ✓ Datu apstrāde un analīze,izmantojot MS Excel, PowerBI, Pytho; ✓ Digitālā ekonomika un nodokļu piemērošana pārrobežu darījumos; ✓ Digitālās tehnoloģijas un datorprasmes darbam; ✓ Dokumentu un arhīvu pārvaldība digitālā vidē; ✓ Finanšu grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Vadības grāmatvedība Excel vidē.

Rīgas Karte, SIA

Vīlandes 6-3, Rīga, LV-1010
Informatīvie pakalpojumi

E-karte, SIA

Artilērijas 22-14, Rīga, LV-1001
Identifikācijas dokumenti

Atlaižu karte visai ģimenei

Ernesta Birznieka-Upīša 20A-309, Rīga LV-1050
Medicīniskā palīdzība: netradicionālā

PNB banka, AS

Raiņa bulvāris 11, Rīga, LV-1050
, dāvanu kartes, norēķinu kartes, kredītkartes, Norvik Bankas ELKOR kredītkarte, pilsētnieka bankas karte

Inna projekts, inženieru birojs

Lāčplēša 41, Rīga, LV-1011
inženiertīklu projektēšana, inženiertehnisko komunikāciju projektēšana, ēku renovācijas projekti, apliecinājuma karte

Brain Games, SIA

Tērbatas 78, Rīga, LV-1001
Galda spēles ģimenei, stratēģijas galda spēles. Galda, prāta,bērnu spēļu tirdzniecība, vairumtirdzniecība, ražošana, izdevniecība.Galda spēles. Prāta spēles. Bērnu spēles. Šahs, dambrete, nardi,bekgemons. Galda spēļu klubs. Galda spēļu noma. Katanas ieceļotāji.Kāršu spēles, kārtis. Galda hokejs, futbols. Novuss. Puzles.Galvas mežģi.

Bierhaus, SIA

Lāčplēša 12, Rīga, LV-1010
ražošana, alus brūvēšana, alus meistars, alusdarītava, alus darītava Rīgas centrā, alus darīšana, alus karte , Latvijā, alus ražotāji Latvijā, alus šķirnes Latvijā, dzīvā mūzika, pamatēdieni, dzērieni, dzērienu karte