Karte, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

HUBERTS, Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Jēkabpilī, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 208, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Huberts, veikals Huberts, ieroči, vītņstobra ieroči, gludstobra ieroči, kombinētie ieroči, pneimatiskie ieroči, ieroču piederumi, pistoles, revolveri, šaušanas piederumi, klusinātāji, binokļi, optiskie tēmēkļi, sarkanā punkta tēmēkļi, kolimatora tēmēkļi, tālskati, nakts redzamības ierīces, attāluma mērītāji, optika, tēmekļi,

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu ražošana un noma, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721
šaušana, POPup pasākumi, deserts mežā, tipi teltis, pietura jaunlaulātajiem, kāzu glempings, dāvanu karte

Re Kā R, SIA

Īles 1a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
process, precīza mazgāšana, kvalitatīva mazgāšana, mazgāšanas portāls, sintētisku saru sukas, lojalitātes karte
ZL.LV iesaka

Alegria, eksotisko flamenko deju studija

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Deju kursi, apmācība, nodarbības: FLAMENCO, vēderdeja, vēderdeja – joga sievietēm,vēderdejas IESĀCĒJIEM, flamenco IESĀCĒJIEM,  indiešu deja, čigānu deja, romu deja, joga, stila dejas, Bollywood style,  spāņu dejas, dejas. FLAMENCO, FLAMENKO deju apmācība iesācējiem, BALLES dejas. DEJAS iesācējiem. Deju kursi IESĀCĒJIEM,

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Swarovski, rotaslietas, aksesuāri, auskari, rokassprādzes, aproces, brošas, kaklarotas, gravējumi, medaljons ar gravējumu, personalizētas rotas, dāvana sievietei, rotu darbnīca, dabīgie akmeņi, dabīgo akmeņu rotas, individuāla dizaina rotas, bērnu rotas, vīriešu rotas, līgavu rotas, pāru aproces, rotu piegāde, Nela Gems.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
E-VEIKALS, Frotē dvieļi, Tirdzniecība internetā, Žaketes, Preces mājai, Kosmētika, Bērnu apģērbs, Dabīgā kosmētika, Apģērbu rūpniecība, Sieviešu apģērbs, Apģērbu veikali, Apģērbu vairumtirdzniecība, Apģērbu tirdzniecība, Apģērbu ražošana, Ziepes, Trikotāžas apģērbs, Gatavo apģērbu tirdzniecība, Šķidrās ziepes, Gultas veļa, Atlaides,

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Auto rezerves daļas:

Auto rezerves daļu veikals darbojas jau vairāk nekā piecus gadus, kuru laikā esam izveidojuši ciešu un uzticamu sadarbību ar individuāliem auto īpašniekiem un auto servisiem. Daudzi mūsu klienti pasūta auto daļas pa tālruni. Ar prieku paziņojam, ka sākam atbalstīt 3+ ģimenes karti (daudzbērnu ģimenes karte)! Mēs palīdzēsim jums ietaupīt un nepārmaksāt daudzbērnu ģimenēm ( 3+ ). Atlaides tiek piešķirtas individuāli.

SIA "SETAUTO" piedāvā iegādāties no mūsu plaša automašīnu rezerves daļu klāsta Jums nepieciešamo par pieņemamu cenu.

Tomas, SIA, Sporta veikals, preces makšķerēšanai

Dobeles iela 48, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Veikals "Jūsu Sportiskais Stils" piedāvā sporta apģērbus un apavus, sporta inventāru, trenažierus, espanderus, bumbas, skrituļslidas. Preces tūrismam - teltis un guļammaisus, somas un mugursomas, laivas. Preces makšķerniekiem.

HUBERTS, Ieroču veikals Rīgā, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Durbes 8, Rīga LV-1007
Apraksts:

Viens no lielākajiem mednieku preču klāstiem Baltijā. Ieroči. Optika. Munīcija. Patronu lādēšana. Mednieku apģērbi, apavi. Aksesuāri.

''HUBERTS'', Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Saldū, SIA ''GMB''

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Veikals "Huberts" aicina iegriezties medniekus un makšķerniekus - gan profesionāļus, gan amatierus, jo piedāvātais sortiments ir tik aptverošs, ka nepieciešamo medībām vai makšķerēšanai atradīs it visi. Munīcija un ieroči, optika un apģērbs, laivas un makšķeres - sākot no demokrātiskām sērijām līdz izcilām un ekskluzīvām.

NGT Latvia, SIA, Veikals

Duntes 5, Rīga LV-1013
Apraksts: NGT Jeb Next Generation Tackle ir angļu tūrisma preču zīmols, kas dibināts 2002. gadā! Līdz šodienai par klientiem kļuvuši simtiem tūkstoši makšķernieku un dabas mīļu gan Anglijā, gan pasaulē! No 2017. gada NGT Latvia ir Next Generation Tackle oficiālais pārstāvis Latvijā! Esam unikāli ar to, ka mūsu produkcijai ir vislabākā kvalitātes/cenas attiecība, kā arī katram klientiem mums ir individuāla pieeja un labākais serviss! Garantējam, ka mūsu piedāvātā produkcija pārspēs Jūsu vēlmes!

ProfITs Telecom, SIA

Kalnciema 40, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ printeru remonts, kārtridžu uzpilde, konfigurēšana ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Madonas novada pašvaldība, Kalsnavas pagasta pārvalde

Jaunkalsnava, Pārupes 2, Kalsnavas pagasts, Madonas nov., LV-4860
Apraksts:

Kalsnavas pagasts atrodas Madonas novadā, Latgalē. Kalsnavas pagasta liela daļa atrodas Vidzemes augstienes gleznainajā Vestienas paugurainē, DA stūris iesniedzas Austrumlatvijas zemienes Aronas paugurlīdzenumā. Populāri apskates objekti Kalsnavā ir Aiviekstes HES, Aizsprosts uz Aiviekstes upes, Ozolsala, zivju ceļš. Dabas liegums "Vesetas palienes purvs" 427,1 hektāra platībā. Tūrisma pakalpojumus sniedz LVM., čiekurkalte, modernākā Latvijā. Pie mums atrodama arī Kalsnavas kokaudzētava "Kalsnava" - Latvijā vienīgā meristēmu laboratorija, kur tiek audzētas noteiktas šķirnes apses, kas gatavību pārstrādei sasniedz 30 gados, tā ir viena no lielākajām dekoratīvo krūmu un koku audzētavām. Kalsnavas arborētums. Lielākā dekoratīvo koku un krūmu kolekcija Latvijas austrumdaļā - kopējā platība 143, 96 ha, koku un krūmu stādījumi 98 ha. Kalsnavas arboretums veic ilglaicīgus novērojumus par koku attīstību, piemērotību noteiktam klimatam, sēklu ražošanu un pavairošanu.

Madonas novada pašvaldība, Praulienas pagasta pārvalde

Prauliena, Kalna 2, Praulienas pagasts, Madonas nov., LV-4825
Par uzņēmējdarbību:

Ar uzņēmējdarbību Praulienas pagastā nodarbojas vairāki kokapstrādes uzņēmumi: SIA "NORTE-KOKAPSTRĀDE", SIA "Medene", zemnieku saimniecības "Silieši", "levlīči". Zemnieku saimniecības "Līdumnieki" un "Ataugas" nodarbojas ar ogulāju audzēšanu. Zemnieku saimniecība "Lejnieki" - ar biškopību, Z/s "Auziņas" darbojas graudu kalte, kur tiek sniegti pakalpojumi iedzīvotājiem graudu kaltēšanā un lopbarības sagatavošanā. Šautuve medniekiem "Palejas". Pašreiz ar tūristu uzņemšanu nodarbojas trīs viesu mājas - "Madaras", "Apiņu kalte" un "Palejas". "Palejas" ir izveidojušas šautuvi, kur tiek rīkotas sacensības dažādās šaušanas disciplīnās. Pašvaldības sniegto pakalpojumu pieejamību pašvaldības teritoriālajās vienībās nodrošina šādas pagasta pārvaldes pārraudzībā esošās iestādes: Praulienas pamatskola, pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa", Praulienas bibliotēka, Saikavas bibliotēka, Saikavas tautas nams, Sociālās aprūpes centrs "Vecsaikava".

ZL.LV iesaka

Ozolnieku aptieka, SIA

Ozolnieki, Skolas 6a, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Par aptieku:

Ozolnieku aptieka turpina rūpēties par jūsu veselību jaunā vietā. Ozolnieku aptieka pēc 23 gadiem pārcēlās uz jaunām, gaišām un plašākām telpām Skolas ielā 6A, Ozolniekos. Aptiekā var iegādāties medikamentus, homeopātiju, uztura bagātinātājus un biokosmētiku. Aptiekā gatavojam zāles pret ārsta izrakstītām receptēm. Bez maksas piedāvājam ”apotheka.lv” klienta kartes, ar kurām nodrošinām īpaši izdevīgus piedāvājumus. Katru mēnesi ir akcijas bezrecepšu medikamentiem un citām precēm, kas priecē klientus ar speciāliem piedāvājumiem. Aptiekas farmaceiti sniedz kvalitatīvu farmaceitisko aprūpi un konsultācijas par zāļu lietošanu augstā līmenī. Paldies, ka uzticaties mums! Rūpējoties par Jūsu veselību! Ozolnieku aptiekas kolektīvs. Sniedz konsultācijas augstā līmenī. Aptiekā mēra asinsspiedienu.

ZL.LV iesaka

Mobiline, veikals

Atbrīvošanas aleja 141a, Rēzekne LV-4604
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.

Love Home Riga, SIA

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Psihologa pakalpojumi ✓ Astrologs ✓ Konsultācijas pāru attiecībām Apraksts:

"Love Home" ir attiecību un pašizaugsmes centrs, kas radīts mīlestībā. Šeit ir iespēja rast atbildes uz taviem jautājumiem un saņemt atbalstu grūtos brīžos. Mēs atradīsim laiku Tev, kurā varēsim satikties un pārrunāt to, kas Jums uz sirds.

Gusto, SIA

Dārza 12a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"GUSTO" ir Latvijā ražota dabiska kosmētika. Gusto ir radīts ar pārliecību, ka Tu esi dabas dāvana, un dabā ir tas, kas Tev patiesi ir nepieciešams.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!