Karte, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Uzstādīšana, apkalpošana, remonts, tirdzniecība, konsultācijas, autosignalizācijas, signalizāciju uzstādīšana, signalizāciju apkalpošana, signalizāciju remonts, Safe Car, SELCA, SKYBRAKE, BLACK BUG, WEBASTO, EBERSPACHER, ATESO, autonomā apsilde, auto apkure, auto krāsniņa, pečka, autonomka, autonomās apsildes sistēmas, autonomā

Aircom Plus, SIA, Veikals-salons

Teātra 15/17-7, Daugavpils LV-5401
Datori, veikals Daugavpili, Dpilī, darba laiks, klienta karte , var nopirkt, portatīvais, uzpildīt, izprintēt

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Industriālās betona grīdas ar metāla stiegru armējumu. Industriālās betona grīdas ar disperso - metāla vai polipropilēna – armējumu. Industriālās grīdas ar ķīmiski noturīgu virsmu. Industriālās grīdas ar dekoratīvi apstrādātu virsmu. Apsildāmās grīdas. Estrich, Klona grīdas, Betona klona grīdas, Gludklona grīdas, Cementa klona grīdas, Sausā

I. Circenes Reklāmas dizains

Bērzpils 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Atslēgu piekariņu izgatavošana, uzlīmes uz auto, auto aplīmēšana, vizītkartes, zīmogu izgatavošana, uzlīmes, etiķetes, kalendāri, plakāti, reklāmas plakāti, lielformāta druka, foto druka, reklāmas izkārtnes, afišas, baneri, pildspalvas, tkreklu, krūzīšu apdruka, termokrūžu apdruka, nozīmītes, blašķes, atslēgu piekariņi, magnēti,
ZL.LV iesaka

Alegria, vēderdejas, flamenko, eksotisko deju studija Rīgas centrā

Visvalža 9, Rīga LV-1050
Deju kursi, apmācība, FLAMENKO, vēderdeja, vēderdeja – joga sievietēm, vēderdejas iesācējiem, flamenko iesācējiem, indiešu deja, čigānu deja, romu deja, joga, stila dejas, Bollywood style,  spāņu dejas, dejas, FLAMENKO deju apmācība iesācējiem, BALLES dejas, DEJAS iesācējiem, Deju kursi IESĀCĒJIEM, flamenko iesācējiem,

Bambuss, dāvanu veikals

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Dāvanu veikals Valmierā, dāvanas, suvenīri, Latvijā ražotas dāvanas, suvenīri Valmierā, suvenīru veikals Valmierā, Bambuss, bižutērija, maskas, spēles, labas dāvanas, interesantas dāvanas, dāvanas svētkiem, dāvanu maisiņi, dāvanu kastītes, Dāvanas pieaugušajiem, dāvanas bērniem, galda spēles, krūzes, glāžu komplekti, krājkases,

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Kafejnīcas Jelgavā, Krogs, bankets, banketi, svinību mielasti, kāzu mielasti, bēru mielasti, (līdz 50 personām), Godi, galda klāšana, apkalpošana jubilejās, kāzās, prezentācijās, Ģimeņu svinības, izlaidumi, ballītes, semināri, konferences, Eiropas virtuve, Omulīga atmosfēra, Atpūta Driksas krastā, āra terase, Dāvanu kartes, TV, TV

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Dāvanu karte , Cenrādis, cena, cenas, Super. Studex 75. Sistēma, ausu caurduršana., Masāžas Maskavas forštate, SPA Maskavas forštate Dāvanu karte , Cenrādis, cena, cenas, atlaide, kupons

Lauma Lingerie, veikals

Lielā 5, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Lauma Lingerie ir vadošais sieviešu veļas ražotājs Baltijas valstīs, kas ar savu produkciju ir iekarojusi ne tikai latviešu sieviešu sirdis, bet arī Eiropas un NVS valstu sieviešu sirdis. Lauma lingerie veļa izceļas ar tās kvalitāti, praktiskumu, ērtumu, mūsdienīgumu, eleganci, un tā priecē valkātājas ikdienas dinamiskajā dzīvē, kā arī svētku reizēs un romantiskos brīžos. Sievišķīga, ērta un skaista sieviešu apakšveļa jebkurai gaumei no dažādām apakšveļas līnijām. Lauma lingerie piedāvā veļas bāzes kolekcijas, kas tiek papildinātas ar jauniem modeļiem un krāsām no modes (fashion) kolekcijas, kuras arī tiek veidotas, sekojot modes aktualitātēm. Lauma lingerie piedāvā dāvanu kartes. Tās noder tiem, kas apjūk veļas piedāvājumā, bet nepieciešama sirsnīga dāvana.

Veikals Balzamiko, SVEDA3, SIA

Kuršu laukums 13, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Veikals Balzamiko ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar augstākās kvalitātes, īpaši atlasītas un unikālas preču kategorijas tirdzniecību un izplatīšanu Latvijā.

Veikals “Balzamiko” piedāvā ap 150 dažādas tējas un 70 kafijas šķirnes, vairāk kā 100 garšvielu maisījumu un tīro garšvielu, kvalitatīvus našķus un izcilas garšas šokolādes īstiem gardēžiem, kā arī BIO pārtikas preces un ikdienā lietojamus produktus. Veikalā pieejamas preces arī veģetāriešiem un vegāniem, kā arī tiem, kam vienkārši interesē sava veselība un veselīgs dzīvesveids. Piedāvājumā austrumu ēdienu izejvielas, produkti veselībai, kā arī skaistus un retus aksesuārus - tējas un kafijas traukus. Mūsu veikalos Jūs varat iegādāties arī kosmētikas līdzekļus - ēteriskās, aromātiskās un smaržu eļļas, kā arī ķermeņa kopšanas eļļas.

Sertificēta Reiki speciāliste - masiere Indra Ābele

K.Valdemāra 13-86, 3.st., Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Fiziskās un enerģētiskās masāžas, ✓ Garīgā kāju un iegurņa korekcija, ✓ Reiki terapija un japāņu Reiki apmācība, ✓ Metaforiskās asociatīvās kārtis.

Masāža atslābina, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, tā ļaujot ķermenī atjaunoties dabiskajiem, pilnvērtīgai dzīvei nepieciešamajiem procesiem. Garīgā kāju un iegurņa korekcija maina iegurņa augstumu, skelets kļūst simetrisks, līdz ar to kāju garums - vienāds. Reiki terapija atbrīvo no nemiera un bailēm, ķermeņa un dvēseles sāpēm un atjauno organisma aizsardzības spējas. Ar metaforisko asociatīvo kāršu palīdzību iespējams ielūkoties savā iekšējā pasaulē un izprast savas vēlmes un iespējas. Savukārt interesentiem ir iespēja pašiem apgūt Reiki dziedniecības prasmes.

Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Cēsīs un ceturtdienās Rīgā.

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Grāmatas, grāmatu, kancelejas preču tirdzniecība Ventspilī. Suvenīri, lina izstrādājumi.

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Rifs, peldbaseins

Priekuļi, Cēsu prospekts 46a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Lielais baseins:

Lielais baseins ir paredzēts peldēšanas entuziastiem. Tā dziļums ir 2,3m, garums - 25m, platums - 10,60m, ūdens temperatūra 28-30 °C.

Baseinā ir 4 peldēšanas celiņi.

Hidrobaseins:

Hidrobaseinā tiek piedāvātas vairākas masāžu strūklas, kā arī sauna. Hidrobaseina dziļums ir 1-1,2m, garums - 10m, platums - 6m, ūdens temperatūra parasti ir 31-33 °C. Baseinā ir pieejams arī slidkalniņš bērniem. 

Stacijas aptieka, SIA

Stacijas 22, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Limbažu Stacijas aptieka

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Hospitāļu 23-201, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ:

✓ 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. ✓ 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. ✓ 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Masiere Sanda

Kauguru 2, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi::

• Apkakles zonas masāža • Muguras masāža • Sejas masāža • Roku masāža • Kāju masāža • Pēdu masāža • Relaksējošā galvas masāža • Vakuummasāža • Vispārēja ķermeņa masāža • Bērnu masāža • Aromterapijas masāža • Klasiskā masāža