Karte, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ziedu klēpis, SIA, Ziedu salons, Veikals - floristika

Valmieras 27, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Ziedu veikals "Ziedu klēpis" piedāvā:: ✓ Ziedu pušķi ✓ Ziedu piegāde ✓ Sēru floristika ✓ Kāzu floristika ✓ Kāzu svinību noformēšana ✓ Inventāra noma ✓ Citi pakalpojumi Ziedu pasūtījumi un piegāde::

Izvēlieties skaistāko ziedu pušķi – mēs to izveidosim un piegādāsim ar patiesu smaidu! Pasūtījumu var veikt:

✓ Zvanot: +371 26604459 ✓ Veicot pasūtījumu pa e-pastu: ziedu.klepis@gmail.com ✓ Uz vietas ziedu salonā "Ziedu klēpis", Valmieras ielā 27, Cēsis

Pasūtījumus pieņem darbdienās un sestdienās pulksten 8.00–17.00, svētdienās 9.00–13.00.

Garīši, ZS

"Garīši" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts:

ZS "Garīši" dibināta 1995. gadā. Veiksmīga biznesa un klientu uzticības rezultātā "Garīši" ir ieņēmuši stabilu vietu starp vadošajiem skābēto un sautēto kāpostu ražotājiem Latvijā. Piegādājam savu produkciju gan vairumtirdzniecībai, gan mazumtirdzniecībai, esam gatavi sadarboties ar jebkuru klientu un atrast abpusēji izdevīgus risinājumus sadarbībai. Plašs produkcijas klāsts - vārīti un fasēti dārzeņi (bietes, burkāni, zirņi, pupiņas). Kāposti - skābēti, marinēti, sautēti, svaigi. Svaigi dārzeņi.

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

Novadmērnieks, SIA, Mērniecība, topogrāfija Vidzemē

Stacijas 2-3.st., Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Novadmērnieks" mērniecības birojs piedāvā pakalpojumus mērniecībā, ģeodēzijā, kartogrāfijā un topogrāfijā. Esam bāzēti Valmierā un mūsu pakalpojumi ir pieejami visā Vidzemes reģionā. Mūsu pakalpojumi iekļauj: robežu topogrāfiskā, kadastrālā uzmērīšana, detālplānošana, zemes ierīcība u.c. 

Lāču alus, SIA, Bruve.lv

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga, LV-1026
Veikals brūvēšanas meistariem:

BRUVE.LV veikals brūvēšanas meistariem un hobija iesācējiem. Plaša sortimenta un augstas kvalitātes, alkoholisko dzērienu, gatavošanas aprīkojums un izejvielas.  

BRUVE.LV stāsts sākās 2020. gada janvārī ar vīziju par draudzīgu un personīgu apkalpošanu, ātru piegādi un cieņu vienam pret otru. Interneta tirdzniecības vietne savu darbību uzsāka 2020. gada 4. augustā, un šo dienu arī turpmāk atzīmēsim kā mūsu dzimšanas dienu!  

Mūsu komandu veido pieredzējuši brūvētāji, kas ik dienu seko līdzi pasaules tendencēm dzērienu brūvēšanā, mācās no pašu pieredzes, klientiem un nozares speciālistiem. Komanda nemitīgi cenšas papildināt un attīstīt savu sortimentu ar jaunām, interesantām izejvielām un aprīkojumu.

Muitas brokeri - SIA Discovery Logistics

MUITAS brokeri, Atmuitošana, Muitas deklarācija🤝
Uriekstes 3-615, Rīga, LV-1005
Muitas dokumentu noformēšana:

Kravu deklarēšana

✓ IMA - preču izlaišana brīvā apgrozījumā, ievešana uz laiku remontam. Pamatlīdzekļu imports; ✓ IKD - ievešanas kopsavilkuma deklarācija, preču atmuitošana uz Latvijas robežas: Silene, Pāternieki, Grebņeva, Terehova; ✓ EXA, EUA – preču eksports uz trešajām valstīm, izvešana uz laiku, reeksports; ✓ T1, T2 tranzīta procedūras; TIR carnet.

Kravas pavaddokumentu sagatavošana

✓ Muitas procedūrai pakļauto preču klasificēšana, HS kodu piešķiršanu; ✓ CMR aizpildīšanu; ✓ EUR.1; A.TR; 'Certificate of origin' noformēšana; ✓ PVD robežkontroles dokumentu iesniegšanu.

Zummers plus, SIA

Pasta 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Zummers Plus nodarbojas ar mūzikas instrumentu tirdzniecību, skaņas aparatūras piegādi un antenu uzstādīšanu. Piedāvājam arī dažādus vadus un kabeļus audio un citu veidu tehnikai, baterijas, tālvadības pultis, transformatorus, mikrofonus un citu veidu tehniku Jūsu audio studijai. Mūsu veikalā atradīsiet arī citu veidu tehniku, kā piemēram SAT televīzijas dekoderus un antenas, lādētājus un powerbankas. Piedāvājam mūzikas instrumentus, pārsvarā akustiskās ģitāras, un akustiski elektriskās ģitāras. Pieejams plašs skaļruņu sortiments.

Liepiņi, SIA

Carnikava, Plūmju 3, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Sadarbojamies ar sekojošām veselības apdrošināšanas kompānijām:: ✓ If... ✓ BTA ✓ Gjensidige ✓ Balta ✓ Seesam ✓ Baltijas Apdrošināšanas nams ✓ Compensa ✓ Ergo

Ja Jums ir citu apdrošināšanas kompāniju veselības apdrošināšana, tad: saņemiet pakalpojumus pie mums -> iesniedziet savam apdrošinātājam prasības pieteikumu, pievienojot čeka kopiju -> saņemiet atlīdzību ar pārskaitījumu uz savu kontu.

 

AT SURVEY, SIA

Jupatovkas 3a, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Mērniecība - nozīmīgs posms jebkura projekta realizācijā, tāpēc mēs to veicam ar augstu atbildības sajūtu. Veicam mērniecības, ģeodēzijas un inženierģeodēzijas darbus.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Vidzeme

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Saldus

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, miglotāji, sējmašīnas, pļaušanas tehnika, piekabes un puspiekabes, minerālmēslu

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos:

Specializējamies dzīves vides izveidē un iekārtošanā laukos. Konsultējam lauku teritoriju labiekārtošanā un apzaļumošanā. Piedāvājam konsultācijas un tiešu līdzdalību procesā no idejas par dzīvi laukos līdz vides plānošanai, projektēšanai un sākšanai iekārtot. Palīdzam cilvēkiem (arī bez priekšzināšanām) izveidot secīgu plānu, kā veiksmīgi pārcelties no pilsētas uz laimīgu dzīvi laukos, un pēc tam šo plānu realizēt.

DCP, SIA

Šmerļa 3, Rīga, LV-1006
Mūsu klienti::

Kompānijas, kuras nodarbojas ar datortehnikas tirdzniecību, servisu un IT pakalpojumu sniegšanu gala lietotājiem, interneta veikali, videonovērošanas risinājumu sniedzēji un interneta tīklu nodrošinātāji. Klientu ērtībai mēs piedāvājam pasūtījumu sistēmu, kurā lietotājs var iepazīties ar visu mūsu noliktavā esošo un iespējamo sortimentu, saņemt visu nepieciešamo informāciju - lietotāja atbalstā, iepazīties ar jaunumiem un akcijas precēm, kā arī ar topā esošo produktu sarakstu, lejuplādēt savā dokumentu mapē konkrētā ražotāja pilnu cenu lapu, un reģistrēti lietotāji veikt preču pasūtīšanu, saņemt apstiprinājumu un informāciju par pasūtījumu vēsturi.

TP aģentūra, SIA, Mērniecība

Brīvības 3b-2.st., Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Topogrāfija ✓ Ģeodēzija ✓ Mērniecība ✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Zemes ierīcība ✓ Robežu uzmērīšana Mērniecība Jēkabpilī:

"TP aģentūra", SIA darbojas zemes mērniecības, zemes ierīcības, robežu uzmērīšanas un ģeodēzisko darbu jomā. Klientiem sniedz kvalitatīvus pakalpojumus ne tikai Latgales reģionā, bet arī pārējā Latvijas republikas teritorijā. Uzņēmumā strādā pieredzējušie darbinieki, kas sertificēti zemes kadastrālajā uzmērīšanā, ģeodēziskos darbos, zemes ierīcības darbos.

Drošībai.lv, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-208, Rīga, LV-1026
Preču grupas: ✓ Videonovērošana ✓ Signalizācija ✓ Piekļuves kontrole, domofoni ✓ Citas drošības sistēmas ✓ Alkometri Pakalpojumi: ✓ Videonovērošanas sistēmu projektēšana un tāmēšana ✓ Konsultēšana. Aprīkojuma demonstrēšana ✓ Alkometru kalibrēšana

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Veselības centrs "Krio", kurā apvienoti krioterapijas profesionāļi ar ilggadēju pieredzi darbā ar klientiem un starptautisku pieredzi krioterapijas jomā. Jautā mums, kā krioterapija var palīdzēt Tev justies labāk. Mēs darbojamies krioterapijas jomā jau 8 gadus. Krioprocedūras iesakām un piedāvājam izmantot kompleksā veidā, apvienojot kopējo krioprocedūru ķermenim (procedūra kriosaunā) ar lokālo kriomasāžu (sejai vai galvas ādai) un skābekļa terapiju.

Monte Kristo kafija, veikals - kafejnīca

Ģertrūdes 27, Rīga LV-1011
Apraksts:

Rīgas labākā kafija labākajā kafijas veikalā! "Monte Kristo" kafija piedāvā plašu izvēli ar kafijām un tējām. Pie mums atradīsiet gan dažādas klasiskās kafijas, gan aromatizētas kafijas, kuras varat aplūkot mūsu mājaslapā. Tirgojam arī tējas no dažādām pasaules valstīm. Nodarbojamies arī ar vairumtirdzniecību.